Cautare

5439 de rezultate pentru "numar telefon relati cu clienti telekom ro" (3.64 secunde)
Deci, intr-adevar, este o problema care tine de stabilitate interna si de un climat favorabil in primul rand in plan intern, dar si pentru relatiile cu lumea".
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Cu toate ca realizarea CV-ului si pregatirea pentru interviu sunt doua dintre cele mai importante aspecte în gasirea unui loc de munca, acestea nu sunt singurele.
*Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon: ... Cei care comandau mancare primeau de fapt alimente reincalzite si prezentate ca proaspete, de fapt ele fiind preparate cu mai multa vreme inainte.
Amestecarea in taratele lui SOV a unor oameni care n-au legatura cu dosarul penal in cauza ori cu speta respectiva este inca o dovada de forta si intimidare a unui regim politic de sorginte totalitara.
Deci, eu cred ca au legatura cu cei de la Statistica si le transmit... ... Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon.
Seria Communicator de la Nokia s-a aflat intotdeauna cu o treapta mai sus fata de tot ceea ce oferea concurenta, iar noul model nu face exceptie.
Samsung, cunoscuta pentru obsesia sa in ceea ce priveste grosimea telefoanelor mobile, a prezentat zilele acestea la 3GSM cel mai subtire telefon mobil din lume. Cu doar 5.9mm grosime, U100 face parte dintr-o noua gama a producatorului coreean:
Ziua lansarii mult-controversatului telefon mobil se apropie. ... Pentru inceput echipamentul va fi oferit in colaborare cu operatorul de telefonie mobile AT&T. ... iPhone este, cu siguranta, cel mai controversat telefon mobil, fiind amanat de cateva ori.
Da, ati citit bine, renumita companie producatoare de automobile sportive si de teren isi lanseaza propriul telefon mobil. ... Printre alte detalii tehnice se numara carcasa din aluminiu, ecranul cu minerale rezistent la zgarieturi, un cititor de amprente pentru securizarea telefonului, dar si o camera foto de 3.2 megapixeli.
Se pare ca Google are in planuri producerea unui telefon mobil. ... Aceleasi surse mentioneaza ca in aproximativ un an, Google va lansa preconizatul telefon. ... In articol se mai atrage atentia asupra unor discutii pe care Google le-ar fi avut cu furnizorii de telefonie mobila din Statele Unite.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Samsung a dezvaluit ultimul sau model de telefon touch-screen destinat pietei "de lux" deschise de Apple I-Phone. Touch Ultra este un telefon de tip "slide" cu un display OLED de 2,8 inch, avand rezolutia de 240x400 pixeli.
Compania americana continua ofensiva pe piata wireless, noul mobil intrand in competitie directa cu Apple iPhone. ... informeaza ca, intr-un articol de blog publicat sambata, Google a marturisit ca noul mobil combina partea de hardware, fabricata de un partener pe care nu l-a numit, cu soft-ul Android.
iPhone 4 a fost numit cel mai bun telefon mobil in cadrul Mobile World Congress din Barcelona. ... In cursa numirii pentru cel mai bun telefon, iPhone 4 a concurat cu HTC Desire, LG Optimus 7, BlackBerry Torch 9800 si Samsung Galaxy S.
It.biz.ro : Castile wireless sporesc productivitatea muncii si vindeca durerile de cap Utilizarea castilor wireless in locul telefoanelor clasice sporeste cu pana la 23 la suta productivitatea angajatilor in anumite medii si locuri de munca.
It.biz.ro : A fost lansat cel mai sigur telefon din lume Compania IntSec a declarat ca Tripleton Enigma E2 este cel mai sigur telefon din lume, deoarece ofera posibilitatea criptarii convorbirilor, astfel ca acestea nu vor putea fi interceptate.
It.bzi.ro:
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm.
google-analytics.com